Asistenta clienti: office@rebeloneart.ro 074 008 9008, 0766 259 300

Termeni si Conditii

Contacteaza-ne

sideblock

EXPEDIEREA PRODUSELOR
Site-ul nostru poate expedia comanda dumneavoastra la orice adresa din Romania.


COSTURILE DE TRANSPORT
Va rugam sa tineti cont ca, pentru toate produsele livrate de noi, taxele de transport sunt calculate in functie de greutatea, gabaritul si dimensiunea pachetului.


PRETUL FINAL
Pretul final platit de client este format din pretul produsului (produselor) si cheltuielile de transport.


TERMENUL DE LIVRARE
Compania noastra estimeaza data expedierii si termenul de livrare in functie de disponibilitatea produselor comandate si a optiunii de transport alese. Odata ce ati lansat comanda vi se vor comunica aceste detalii.


POLITICA DE RETURURI
Puteti returna produsule cumparate si achitate in termen de 10 zile lucratoare de la primirea acestuia(ora), in urmatoarele situatii:
- Produsul este deteriorat sau defect;
- Ati primit alt produs decat cel comandat;
- Diferenta dintre imaginea produselor din magazin si cel primit de dumneavoastra este evidenta si se dovedeste (inclusiv diferenta de culori dar nu si cea de nuanta).

Pentru motivele de mai sus aveti la alegere doua optiuni:
1. Vom inlocui produsul deteriorat, caz in care nu va mai trebui sa achitati dumneavoastra contravaloarea transportului. Va rugam sa verificati continutul pachetului primit in prezenta agentului transportator. Daca produsul este deteriorat, va rugam sa mentionati acest fapt pe formularul de transport si sa ne reclamati imediat acest fapt la adresa de email: office@rebeloneart.ro. Daca pachetul ajunge la dumneavoastra deteriorat, lovit sau deschis, va rugam sa refuzati primirea acestuia. In caz contrar, orice reclamatie ulterioara este nula.
2. Veti primi integral suma pe care ati cheltuit-o, inclusiv taxele de manipulare, expediere si transport. Veti primi prin e-mail sau telefonic instructiuni cu privire la punerea in practica a optiunii alese.


RETURNAREA PRODUSULUI - PENTRU SITUATII DIFERITE DE LA CAPITOLUL "POLITICA DE RETURURI"
- Produsul trebuie returnat in ambalajul original. 
- Costurile transportului la retur nu se inapoiaza. Vom accepta numai pachetele care au taxe de transport preplatite.
- Returnarea banilor se face prin aceeasi metoda prin care ati efectuat plata.

Produsul nu se despagubeste daca:
- Motivul de returnare este subiectiv si nu se refera la caracteristicile produsului sau la calitatea lui;
- Va razganditi dupa ce produsul a fost comandat si ati efectuat plata, daca nu apare una din conditiile mentionate la POLITICA DE RETURURI;
- Adresa pe care ati folosit-o pentru a face comanda a fost gresita sau nu a fost exacta. Va asiguram ca firma noastra face tot ceea ce este posibil pentru a satisface in cele mai mici detalii cerintele clientilor sai.
Firmele particulare de transport cu care lucram garanteaza manipularea si transportul pachetelor cu cea mai mare grija, preluand intacta marfa de la expeditor.

Rebel ONE Art - Lumanari sculptate © 2017 | Toate drepturile rezervate