Asistenta clienti: office@rebeloneart.ro 074 008 9008, 0766 259 300

Lumanari cu Poza / Logo

sideblock
Compara
Afiseaza:
Ordine:
245,00 lei
Bombonica Araba este o lumanare decorativa eleganta, accesorizata cu poza sarbatoritului si cu numele acestuia gravat manual pe o bentita de ceara. Lumanarea sculptata are fosforescenta orange-rosie s..
100,00 lei
Aceasta lumanare are o dedicatie computerizata si a fost realizata la comanda pentru conducerea firmei Eurofoam cu ocazia sarbatorilor de iarna. Lumanarea are 20 cm inaltime, este din parafina si a fo..
Bazat pe 1 recenzii.
170,00 lei
O lumanare decorativa eleganta, accesorizata cu poza sarbatoritei si cu o dedicatie gravata manual. Aceasta lumanare sculptata are fosforescenta albastra si este cadoul perfect pentru zile de nastere,..
140,00 lei
Capsuni cu Frisca este o lumanare decorativa vesela si colorata, accesorizata cu un blazon regal creat special pentru sarbatorita. Lumanarea sculptata are fosforescenta orange si este a 2-a din l..
245,00 lei
Castelul Arab este o lumanare decorativa eleganta, accesorizata cu poza sarbatoritei si cu numele acesteia gravat manual pe o bentita de ceara. Lumanarea sculptata are fosforescenta albastra si a fost..
140,00 lei
Dulceata de Trandafiri Albastri este o lumanare decorativa festiva, accesorizata cu un blazon regal personalizat special pentru sarbatorita. Lumanarea sculptata are fosforescenta albastra si este cado..
140,00 lei
Aceasta este prima lumanare cu dedicatie computerizata si a fost realizata cu ocazia zilei de nastere a unui bun prieten ce este super fan Heineken! Lumanarea are fosforescenta verde si o data incarca..
140,00 lei
Cu ajutorul unei spiriduse am realizat aceasta lumanare eleganta pentru pub-ul La Moustache din Baia Mare. Lumanarea are fosforescenta verde si a fost accesorizata cu un blazon ce contine logo-ul aces..
75,00 lei
Aceasta lumanarea are un efect de degrade exterior de la alb la albastru si un degrade interior extrem de spectaculos, pornind de la culoarea galbena se transforma in rosu si a fost accesorizata cu un..
80,00 lei
Vama Veche este o lumanare decorativa sculptata manual, personalizata cu un blazon inspirat din coperta ultimului album al formatiei si accesorizata cu un fluture verde desprins parca din coperta albu..
Rebel ONE Art - Lumanari sculptate © 2017 | Toate drepturile rezervate