Asistenta clienti: office@rebeloneart.ro 074 008 9008, 0766 259 300

Lumanari cu Poza / Logo

sideblock
Compara
Afiseaza:
Ordine:
225,00 lei
Lumanarea de botez sculptata manual a fost accesorizata cu poza simpaticului bebelus si impodobita cu tul si cu un ursulet mic si dragut. Dimensiuni totale: 80 cm lungime; Dimensiuni sculptura: 20..
245,00 lei
Bombonica Araba este o lumanare decorativa eleganta, accesorizata cu poza sarbatoritului si cu numele acestuia gravat manual pe o bentita de ceara. Lumanarea sculptata are fosforescenta orange-rosie s..
100,00 lei
Aceasta lumanare are o dedicatie computerizata si a fost realizata la comanda pentru conducerea firmei Eurofoam cu ocazia sarbatorilor de iarna. Lumanarea are 20 cm inaltime, este din parafina si a fo..
225,00 lei
Lumanarea de botez sculptata manual a fost accesorizata cu poza simpaticei bebeluse si cu numelei ei gravat manual in ceara, iar apoi impodobita cu tul roz si cu un ursulet mic si dragut. Dime..
130,00 lei
Culoarea roz reprezintă compasiunea si iubirea ce o purtam pentru cei dragi, asadar, cu ocazia cununiei cuplului Florin si Anya am ales sa cream lumanarea de cununie Bombonica Roz, cu scopul de a repr..
Bazat pe 1 recenzii.
170,00 lei
O lumanare decorativa eleganta, accesorizata cu poza sarbatoritei si cu o dedicatie gravata manual. Aceasta lumanare sculptata are fosforescenta albastra si este cadoul perfect pentru zile de nastere,..
140,00 lei
Capsuni cu Frisca este o lumanare decorativa vesela si colorata, accesorizata cu un blazon regal creat special pentru sarbatorita. Lumanarea sculptata are fosforescenta orange si este a 2-a din l..
245,00 lei
Castelul Arab este o lumanare decorativa eleganta, accesorizata cu poza sarbatoritei si cu numele acesteia gravat manual pe o bentita de ceara. Lumanarea sculptata are fosforescenta albastra si a fost..
140,00 lei
Dulceata de Trandafiri Albastri este o lumanare decorativa festiva, accesorizata cu un blazon regal personalizat special pentru sarbatorita. Lumanarea sculptata are fosforescenta albastra si este cado..
170,00 lei
Cu bucle superbe alb-albastre si impletituri elegante, aceste lumanari va vor incanta privirea de fiecare data cand le vedeti, iar de indata ce sunt ascunse in intuneric, va vor incanta si mai mult cu..
130,00 lei
Cu bucle superbe alb-albastre si impletituri elegante, aceasta lumanare va va incanta privirea de fiecare data cand o priviti. Dimensiuni totale: 90 cm lungime; Dimensiuni scul..
225,00 lei
Lumanarea de botez sculptata manual a fost accesorizata cu poza simpaticului bebelus si impodobita cu tul si cu un ursulet mic si dragut. Dimensiuni totale: 80 cm lungime; Dimensiuni sculptura: 20..
170,00 lei
Cu bucle superbe albe si impletituri elegante, aceste lumanari va vor incanta privirea de fiecare data cand le vedeti privi. Lumânările au fost decorate cu fluturi aurii din pene naturale si trandafi..
200,00 lei
Doar alaturi de persoana potrivita simtim fluturasi in stomac si pentru ca rosul va simboliza mereu pasiunea, cu ocazia cununiei cuplului Mariana si Geo am ales sa cream lumanarea de nunta Butterfly R..
200,00 lei
Culoarea roz reprezintă compasiunea si iubirea ce o purtam pentru cei dragi, asadar, cu ocazia cununiei cuplului Cristina si Cristi am ales sa cream lumanarea de nunta Pink Butterfly (F..
170,00 lei
Cu bucle superbe alb-verzui si impletituri elegante, aceste lumanari va vor incanta privirea de fiecare data cand le vedeti privi. Lumânările au fost decorate cu fluturi verzi din pene naturale ..
Rebel ONE Art - Lumanari sculptate © 2017 | Toate drepturile rezervate