Asistenta clienti: office@rebeloneart.ro 074 008 9008, 0766 259 300

sideblock
Compara
Afiseaza:
Ordine:
130,00 lei
Afrodita este o lumanare sculptata creata special pentru slujba de cununie. Dupa slujba religioasa, partea superioara a lumanarii (sculptura) poate fi detasata de tija spiralata si folosita ca si o lu..
130,00 lei
Alinette este o lumanare sculptata de nunta cu degrade delicat de la alb la mov. Aceasta lumanare de cununie are o sculptura frumoasa si plina de semnificatie si a fost accesorizata cu un blazon regal..
130,00 lei
Anitis este o lumanare sculptata creata special pentru slujba de cununie. Dupa slujba religioasa, partea superioara a lumanarii (sculptura) poate fi detasata de tija spiralata si folosita ca si o luma..
130,00 lei
Atena este o lumanare sculptata creata special pentru slujba de cununie. Dupa slujba religioasa, partea superioara a lumanarii (sculptura) poate fi detasata de tija spiralata si folosita ca si o luman..
130,00 lei
Culoarea roz reprezintă compasiunea si iubirea ce o purtam pentru cei dragi, asadar, cu ocazia cununiei cuplului Florin si Anya am ales sa cream lumanarea de cununie Bombonica Roz, cu scopul de a repr..
110,00 lei
Dimensiuni totale: 90 cm lungime; Dimensiuni sculptura: 20 cm inaltime si aprox. 8 cm diametru; Greutate sculptura: 290g - 350g; Dimensiuni tija: 60 cm lungime si aprox. 3,5 - 4 cm diametru; Tip..
170,00 lei
Cu bucle superbe alb-albastre si impletituri elegante, aceste lumanari va vor incanta privirea de fiecare data cand le vedeti, iar de indata ce sunt ascunse in intuneric, va vor incanta si mai mult cu..
170,00 lei
Cu bucle superbe albe si impletituri elegante, aceste lumanari va vor incanta privirea de fiecare data cand le vedeti privi. Lumânările au fost decorate cu fluturi aurii din pene naturale si trandafi..
200,00 lei
Doar alaturi de persoana potrivita simtim fluturasi in stomac si pentru ca rosul va simboliza mereu pasiunea, cu ocazia cununiei cuplului Mariana si Geo am ales sa cream lumanarea de nunta Butterfly R..
200,00 lei
Culoarea roz reprezintă compasiunea si iubirea ce o purtam pentru cei dragi, asadar, cu ocazia cununiei cuplului Cristina si Cristi am ales sa cream lumanarea de nunta Pink Butterfly (F..
170,00 lei
Cu bucle superbe alb-verzui si impletituri elegante, aceste lumanari va vor incanta privirea de fiecare data cand le vedeti privi. Lumânările au fost decorate cu fluturi verzi din pene naturale ..
210,00 lei
Culorile verde si albastru reprezintă speranta si liniste interioara, asadar, cu ocazia cununiei cuplului Ana si Mihai am ales sa cream lumanarea de nunta Fluturele Vesel (Happy Butterfly) cu scopul d..
110,00 lei
Hetty este o lumanare sculptata de nunta cu degrade delicat de la alb la mov. Aceasta lumanare de cununie are o sculptura frumoasa si plina de semnificatie si a fost accesorizata cu floricele roz. ..
140,00 lei
Iubire Senina este o lumanare sculptata creata special pentru slujba de cununie. Dupa slujba religioasa, partea superioara a lumanarii (sculptura) poate fi detasata de tija spiralata si folosita ca si..
185,00 lei
Frumoasa lumânare a fost accesorizata cu o inima mare la mijlocul sculpturii, sub care se afla o dedicatie gravata manual cu numele mirilor. Miezul lumanarii a fost colorat special in rosu, iar tija s..
110,00 lei
Aceasta lumanare cu o sculptura ce te duce gandul la frumoasele zambile de primavara, face parte din setul "Light" (Lumina) si poate fi realizata cu diverse degradeuri de galb..
Rebel ONE Art - Lumanari sculptate © 2017 | Toate drepturile rezervate