Asistenta clienti: office@rebeloneart.ro 074 008 9008, 0766 259 300

sideblock
Compara
Afiseaza:
Ordine:
225,00 lei
Lumanarea de botez sculptata manual a fost accesorizata cu poza simpaticului bebelus si impodobita cu tul si cu un ursulet mic si dragut. Dimensiuni totale: 80 cm lungime; Dimensiuni sculptura: 20..
225,00 lei
Lumanarea de botez sculptata manual a fost accesorizata cu poza simpaticei bebeluse si cu numelei ei gravat manual in ceara, iar apoi impodobita cu tul roz si cu un ursulet mic si dragut. Dime..
120,00 lei
Buburuza este o lumanare de botez cilindrica(tip stalp) de 72 cm, realizata la comanda si personalizata cu o gravura manuala. Gravura include: numele bebelusei, data botezului, o ghirlanda verde si o ..
110,00 lei
Dimensiuni totale: 90 cm lungime; Dimensiuni sculptura: 20 cm inaltime si aprox. 8 cm diametru; Greutate sculptura: 290g - 350g; Dimensiuni tija: 60 cm lungime si aprox. 3,5 - 4 cm diametru; Tip..
130,00 lei
Cu bucle superbe alb-albastre si impletituri elegante, aceasta lumanare va va incanta privirea de fiecare data cand o priviti. Dimensiuni totale: 90 cm lungime; Dimensiuni scul..
225,00 lei
Lumanarea de botez sculptata manual a fost accesorizata cu poza simpaticului bebelus si impodobita cu tul si cu un ursulet mic si dragut. Dimensiuni totale: 80 cm lungime; Dimensiuni sculptura: 20..
110,00 lei
Hetty este o lumanare sculptata de nunta cu degrade delicat de la alb la mov. Aceasta lumanare de cununie are o sculptura frumoasa si plina de semnificatie si a fost accesorizata cu floricele roz. ..
195,00 lei
Lumanarea de botez sculptata manual a fost accesorizata cu numele bebelusului si data botezului si decorata cu un clop traditional de Morosan. Dimensiuni totale: 90 cm lungime; Dimensiuni sculptur..
130,00 lei
Nasterea unui copil este un prilej de bucurie pentru fiecare familie. Cu aceasta ocazie am creat o superba lumanare si am botezat-o "Maria", la fel cum fericitii parinti au ales sa-i spuna micutei nou..
110,00 lei
Cu ocazia unui moment special in viata familiei Parje, am creat aceasta lumanare superba si am botezat-o "Medeea" la fel cum fericitii parinti au ales sa-i spuna micutei nou nascute. La multi ani si s..
240,00 lei
Lumanarea de botez sculptata manual a fost accesorizata cu poza simpaticului bebelus si realizata in culorile uniformei micului print. A fost impodobita cu tul indigo pe care ..
100,00 lei
Micul Printisor este o lumanare de botez cilindrica(tip stalp) de 72 cm, realizata la comanda si personalizata cu o gravura manuala. Gravura include: numele bebelusului, data botezului si coronita reg..
110,00 lei
Orhideea Vesela este o lumanarea de nunta sau botez cu un efect de degrade exterior de la alb la albastru si un degrade interior extrem de spectaculos cu efect de jad (culoarea galbena se transforma t..
280,00 lei
Lumânarea a fost personalizatã cu imaginea unui îngeras simpatic, cu nouã stelute albastre si cu o bentitã de cearã pe care am gravat numele bebelui si data botezului, apoi am împodobit lumânarea cu t..
140,00 lei
Aceasta lumanare cu buclele suple si atat de frumos modelate, intr-un joc de pliuri inocente, se bazeaza pe sculptura Purity, la care am adaugat un degrade exterior Alb-Albastru si a fost creata speci..
110,00 lei
Purity (Varianta Purpurie) este o lumanare sculptata creata special pentru slujba de cununie/botez si accesorizata cu floricele mov inchis. Dupa slujba religioasa, partea superioara a lumanarii (sculp..
Rebel ONE Art - Lumanari sculptate © 2017 | Toate drepturile rezervate