Asistenta clienti: office@rebeloneart.ro 074 008 9008, 0766 259 300

Fosforescente

sideblock

Lumânările au menirea de a lumina o încăpere întreagă, însă pentru a crea un efect special și totodată pentru a crește gradul de intensitate a luminii, vă oferim primele lumanari sculptate fosforescente din lume. Efectul de fosforescenta poate fi inglobat in oricare lumânare, indiferent de model, dimensiune sau categorie.

Compara
Afiseaza:
Ordine:
160,00 lei
O lebadutza la fel de suava si de frumoasa cum ati mai vazut, insa aceasta este cu super puteri, pentru ca are superfosforescenta verde. Lumanarea este din parafina si e realizata integral manual, ..
130,00 lei
  Rebel ONE Art este primul producator din lume de lumanari sculptate fosforescente! Lumanarea este realizata integral manual, asadar pot aparea mici diferente intre doua produse de acelasi..
110,00 lei
Iubirea este vazuta de fiecare intr-o culoare diferita, asadar, Adriana a primit un strop de iubire pictat in culoarea ei favorita. Si pentru ca ii place foarte mult si limba franceza, iubitul ei a al..
245,00 lei
Bombonica Araba este o lumanare decorativa eleganta, accesorizata cu poza sarbatoritului si cu numele acestuia gravat manual pe o bentita de ceara. Lumanarea sculptata are fosforescenta orange-rosie s..
Bazat pe 1 recenzii.
170,00 lei
O lumanare decorativa eleganta, accesorizata cu poza sarbatoritei si cu o dedicatie gravata manual. Aceasta lumanare sculptata are fosforescenta albastra si este cadoul perfect pentru zile de nastere,..
110,00 lei
Un suflet frumos si-a serbat ziua de nastere, iar tatal ei a ales sa-i spuna LA MULTI ANI cu ajutorul nostru. Asadar am creat o lumanare cu semitransparenta, pe care am accesorizat-o cu o dedicatie gr..
140,00 lei
Capsuni cu Frisca este o lumanare decorativa vesela si colorata, accesorizata cu un blazon regal creat special pentru sarbatorita. Lumanarea sculptata are fosforescenta orange si este a 2-a din l..
245,00 lei
Castelul Arab este o lumanare decorativa eleganta, accesorizata cu poza sarbatoritei si cu numele acesteia gravat manual pe o bentita de ceara. Lumanarea sculptata are fosforescenta albastra si a fost..
140,00 lei
Dulceata de Trandafiri Albastri este o lumanare decorativa festiva, accesorizata cu un blazon regal personalizat special pentru sarbatorita. Lumanarea sculptata are fosforescenta albastra si este cado..
100,00 lei
Iubirea este vazuta de fiecare intr-o culoare diferita, Mali a primit un strop de iubire pictat in culoarea ei favorita! Atunci cand lumina se stinge, aceasta lumanare decorativa neagra se transforma ..
140,00 lei
Aceasta este prima lumanare cu dedicatie computerizata si a fost realizata cu ocazia zilei de nastere a unui bun prieten ce este super fan Heineken! Lumanarea are fosforescenta verde si o data incarca..
140,00 lei
Cu ajutorul unei spiriduse am realizat aceasta lumanare eleganta pentru pub-ul La Moustache din Baia Mare. Lumanarea are fosforescenta verde si a fost accesorizata cu un blazon ce contine logo-ul aces..
120,00 lei
O lebadutza la fel de suava si de frumoasa cum ati mai vazut, insa aceasta este cu super puteri, pentru ca are super fosforescenta verde. Lumanarea este din parafina si e realizata integral manual,..
80,00 lei
Ce e frumoasa, albastra cu semitransparenta si lumineaza foarte tare in intuneric, chiar daca nu e aprinsa? Da, ati ghicit... e lumanarea "Magic Blue" cu super-fosforescenta! Lumanarea este din pa..
80,00 lei
Cadoul perfect pentru un prieten adevarat! O lumanare speciala pentru clipe speciale, mai ales atunci cand lumina se stinge, caci lumanarea se transforma intr-o minunatie fosforescenta. Lumanarea ..
160,00 lei
Spider-Man, supereroul neinfricat, ne-a sarit in ajutor si am creat o lumanare cu adevarat incantatoare. Aceasta lumanare sculptata si personalizata are fosforescenta albastra si a fost accesorizata s..
Rebel ONE Art - Lumanari sculptate © 2017 | Toate drepturile rezervate