Asistenta clienti: office@rebeloneart.ro 074 008 9008, 0766 259 300

Despre noi

Cele mai bine vandute
Contacteaza-ne

sideblock

Rebel ONE Art este unul din cele mai noi si indraznete branduri in domeniul lumanarilor sculptate si s-a nascut din dorinta de a aduce un suflu nou pe piata autohtona. Inspiratia si dedicatia cu care realizam produsele este simtita de toti clientii nostri si asta dorim sa fie de la bun inceput semnatura noastra. Tot ceea ce facem este semn al bunului gust, elegantei, frumusetii si stilului.

Inclinatia spre arte si spre creatie a fost tot timpul atuul nostru suprem si ne-a ajutat si incurajat sa creem mai mult si mai frumos in orice domeniu ne-am implicat. Este extraordinar cand poti da viata unei viziuni din propria imaginatie.

 

Asadar, cine Suntem?

Suntem un atelier nou infiintat in Baia Mare, insa experienta in arte si in mestesuguri nu ne este deloc straina. Fiecare persoana implicata in acest proiect are multi ani de experienta in diverse domenii de activitate, astfel incat produsele ce prind viata in atelierul nostru sunt modelate si impresionate de mainile dibace si rabdatoare ale unui mester.

 

Misiunea noastra

Ne propunem sa transformam lumanarile in arta jocului de lumini, parfum si culoare, de care fiecare persoana sa se indragosteasca iar si iar.

 

Realizarile noastre

2013

În 2013, la doar 2 luni de la lansare, am redefinit Lumânãrile Personalizate din Romania si am revolutionat lumea lumânãrilor prin introducerea unui nou tip de produs. Rebel ONE Art este primul producãtor din lume care a realizat Lumânãri Sculptate Fosforescente. Mai jos puteti vedea primul test reusit de fosforescenta, realizat pe un miez de lumanare sculptata.

2014

În 2014, combinand experienta acumulata in alte domenii de activitate cu cea din lumea lumanarilor, am inventat o noua modalitate de realizare a Lumanarilor de Nunta si Botez, aceasta constand in faptul ca partea sculptata a lumanarii este detasabila de tija spiralata printr-o simpla desurubare, precum puteti vedea si in imaginile de mai jos. Acesta inovatie permite utilizarea lumanarii si dupa slujba religioasa, transformand-o intr-o frumoasa lumanare de masa.

 

 

Va multumim ca ne-ati ales!

 

 

Rebel ONE Art - Lumanari sculptate © 2017 | Toate drepturile rezervate